GREENROSE FAIRELTA UUSI ALBUMI ELOKUUSSA – SINKKU ULKONA NYT!

My Home Is Where My Heart IsKotimainen folkrock -yhtye Greenrose Faire julkaisee uuden täyspitkän albumin My Home Is Where My Heart Is Hämeen keskiaikamarkkinoilla 16.8.2013. Greenrose Fairen tuore albumi sisältää 11 kappaletta, jotka vievät kuulijansa matkalle halki myrskyisten vuorten, virtaavien jokien ja vihreiden laaksojen.

Keskiaikaisia vaikutteita pursuava tamperelainen Greenrose Faire julkaisi aikaisemman Neverending Journey -albuminsa vuonna 2011. Tulevan levyn sinkkulohkaisu on sen nimikkokappale My Home Is Where My Heart Is ja se on kuultavissa nyt! Brittiläinen tuottajalegenda Stuart Epps (mm. Led Zeppelin, Elton John, Robbie Williams) miksasi levylle päätyneistä kappaleista kaksi. Sinkkulohkaisun lisäksi myös levyn avausraita Storm oli Eppsin käsittelyssä.

Taidokkaasti ja useilla erilaisilla soittimilla rakennettu äänimaisema avaa ovet menneisiin aikoihin tuoreella otteella ja tyylikkäästi. Greenrose Fairen musiikissa voit kuulla niin kanteletta, jouhikkoa kuin didgeridootakin. My Home Is Where My Heart Is on taianomainen, mukaansatempaava ja tunnelmallinen kokonaisuus. Pirteä tuulahdus kotimaiseen musiikkikenttään.

Greenrose Faire:
Salla Rimmi – laulu
Anni Latva-Pukkila – viulu
Jukka-Pekka Hirsimäki – oktaavimandoliini
Petri Hannuksela – koskettimet
Niilo Sirola – basso
Tomi Hyttinen – rummut, taustalaulu

http://greenrosefaire.com/
https://www.facebook.com/greenrosefaire

Alexander in Parisin Going Now -single julkaistaan 12.10.

Viime vuonna Suomen musiikkikartalle ampaissut Alexander in Paris julkaisee perjantaina 12.10.2012 digitaalisesti singlen ”Going Now”. Lisäherkkuna kuulijoille tarjoillaan kappale ”Secret”. Singlen julkaisijana toimii Secret Entertainment.

Aktiivisesti ympäri Suomea keikkaillut Alexander in Paris on neljän nuoren miehen timantiksi hioma kokoonpano, alkujaan Raahesta. Sittemmin jyväskyläläistynyt bändi sijoittui viime vuonna Rumban vuoden tulokas -yleisöäänestyksessä sijalle 5. Neljä kappaletta sisältänyt ep julkaistiin niin ikään viime vuonna ja se soikin radioaalloilla valtakunnallisesti.

https://www.facebook.com/Alexanderinparis

Media- ja haastattelupyynnöt:
Niko Hildén / niko@inverse.fi / 0407541669