Frankie and Gator – Burma 26.10.

Frankie and Gator, tuttavallisemmin FAG, on vuonna 2005 perustettu 5-henkinen yhtye Kouvolasta. FAG tarjoilee uutukaisellaan paikoitellen raskasta, vaihtoehtoista pop-rockmusiikkia progressiivisin maustein. ”Burma” on albumi, jota leimaa teeskentelemättömyys, omaperäisyys, seikailullisuus sekä vaihtelevuus. Ainutlaatuisuutta luo Dick Hideousin uniikki lauluääni sekä pintaa syvemmälle pureutuvat sanoitukset. Kappaleiden tunneskaala vaihtelee äärimmäisestä ahdistuksesta leikkimieliseen komediaan.

FAG on omien sanojensa mukaan ”parhaimmillaan suurilla stadioneilla”. Jos itsevarmuus on suoraan verrannollinen menestyksen määrään, tulee yhtye valloittamaan jonain päivänä Suomen ja ehkä koko maailman!

 

Frankie and Gator – Burma

1. Reconnaissance
2. Fast Forward
3. Bachelor's Song
4. Two of Directions
5. Puppet
6. Abduction
7. The Street
8. On Repeat
9. Fractures
10. Burma

Frankie and Gator
Dick Hideous – Laulu
Denny – Kitara
Hercules Boston – Kitara
Escileus – Basso
Butch Muffdiver – Rummut