Au Pair – Olen pahaa unta

Promokuva_02_pieni

Au Pair -yhtyeen neljäs ja viimeinen albumi Olen pahaa unta julkaistaan Tšernobylin ydinvoimalaonnettomuuden vuosipäivänä 26. huhtikuuta. Äänitteen julkaisee Secret Entertainment.

Levyn ennakkomyynti on alkanut verkko-osoitteessa http://secretentertainment.fi/aupair/olenpahaaunta.html. Ennakkotilaajalle on tarjolla kolme vaihtoehtoa. Niistä kaksi on järkeviä. Kolmas on suunniteltu erityisesti tosi, tosi tyhmiä ja/tai rahakkaita varten.

Yksi: pelkkä levy. Maksaa 15 euroa.

Kaksi: levy ja laadukas dvd-tallenne Au Pairin ravintola Mustassa Kynnyksessä 1. kesäkuuta 2012 järjestetystä viimeisestä keikasta ja keikkaa edeltäneestä muistotilaisuudesta. Maksaa 20 euroa.

Kolme: levy ja yhtyeen itsensä suorittama kotiinkuljetus minne tahansa Keski-Suomen maakunnassa. Mukanaan yhtye tuo pullaa ja esittää ”jonkin kappaleen jollakin tavalla”. Hintaa 150 euroa. Ja uskokaa tai älkää – yksi tilaus on jo tehty!

Au Pair oli vuosina 2001-2012 toiminut jyväskyläläinen rock-yhtye, joka saavutti ennen muuta marginaalista paikalliskuuluisuutta. Yhtyeen jäsenet olivat pääosin itäbalttilaisen rodun edustajia, joiden musiikissa punkille ominainen tekninen virtuositeetti yhdistyi hevimetallille tyypilliseen älykkyyteen ja hienostuneesen estetiikkaan. On puhuttu, että yhtyeen lopettamispäätös liittyisi jotenkin ”eheytymiseen”, mutta se ei kyllä pidä paikkaansa.

Nyt postuumisti julkaistava albumi on asiantuntijoiden mukaan ehdottomasti Au Pairin ja kaikkien muidenkin orkestereiden paras. Ennakkomyyntisivun kautta on kuultavissa Sympaattinen maalaisoriginelli -niminen näytekappale. Lisäksi tarjolla on peloittava n. sekunnin kestävä dokumenttielokuva sekä kaksi kappaletta korkearesoluutioisia promootiokuvia (S-bonuksia saa se, joka keksii, keitä albumin kappaleiden henkilöhahmoja yhtyeen jäsenet promokuvissa ovat esittävinään).

Lisätietoa albumista päivitetään myös facebook-sivulle, jonka löytää, kun kirjoittaa sinne kaverihakuun vaikka ”Au Pair Pahaa unta”. Suora osoite on tällainen: https://www.facebook.com/pages/Au-Pair-Olen-pahaa-unta/163231607164597

olen_pahaa_unta300pix