Verga julkaisee tänään toisen singlensä toukokuussa julkaistavalta ”Ruma lapsi” -levyltä

Keinu digikansi_pieni

Hämeenlinnalaislähtöinen Verga julkaisee tänään ”Keinu” -singlelohkaisun toukokuussa julkaistavalta pitkäsoitoltaan. Solisti Jukka Salo kuvailee kappaleen sisältöä seuraavalla tavalla: ”Se on biisi jonka olisin mielummin jättänyt tekemättä, niin paljon kuin siitä tykkäänkin, koska se kumpuaa niin surullisesta lähteestä. Se on omistettu kaverille, joka päätti päivänsä viime kesänä 2012”.

Maaliskuussa 2013 julkaistu esikoissingle ”Suu auki sano A” käsittelee rokkaavan pintansa alla myöskin vakavampaa, mutta ajankohtaista aihetta. Tämänhetkisen koulukohun keskellä olisi ehkä hyvä pohtia myös aikuisen osapuolen vaillinaisuutta. Siirretäänkö aikuisen ajatukset ja ihanteet kyseenalaistamatta lapsille? Olisiko meillä aikuisillakin oikeasti paljon opittavaa lapsilta?

Keinu -single julkaistaan digitaalisten stream- ja download musiikkipalveluiden kautta tänään 17.4.2013.

Keinu -musiikkivideo:

Suu auki sano A -musiikkivideo:

http://verga.fi/

http://secretentertainment.fi