W.Iivariselta ensimmäinen sooloalbumi

wile_digisingle_small

Laulaja-lauluntekijä W. IIVARINEN on solminut levytyssopimuksen Secret Entertainmentin kanssa. Hän vaikuttaa myös TYTÄR-nimisessä orkesterissa. Syksyllä julkaistava GRANDE VULGAR albumi tulee olemaan suomalaista rock-skeneä totisesti piristävä kokonaisuus. Sitä ennen julkaistaan digisingle, joka ilmestyy perjantaina 7.6. Sinkku sisältää Leevi and the Leavings- coverin, Pimeä tie, mukavaa matkaa, joka ei löydy varsinaiselta levyltä, ja oman kappaleen Illalla Puutarhassa syksyllä julkaistavalta kokopitkältä.
Debyyttinsä kappaleita hän luonnehtii näin: ”Elämän makuista ja iloisen synkkää, mustalla huumorilla maustettua, makaaberia kuvausta mitä on tuntea välillä syntymän ja kuoleman, tapauskohtaisia tilannekuvauksia ihmisten arjesta.” Säveltäjänä ja sanoittajana hän kokee onnistuneensa toden teolla vasta nyt, vaikka töitä musiikin parissa on tehty jo vuosia.
Livekokoonpano on nimeltään W. IIVARINEN & ORKESTERI
LIVEKOKOONPANO 2013
W. IIVARINEN – KITARA, VOKAALI
HÄRMÄÄLÄINEN – BASSO
ERIKSSON – TORVI, TAUSTAVOKAALI
TAIKURI MAKSA – KITARA
KERHOHUONE – RUMMUT
ZIBRA – KOSKETTIMET, PERKUSSIOT

www.iivarinen.net

http://www.facebook.com/pages/W-Iivarinen/198841833548079