Velvert / Velvert 29.11.2013

velvert300pix

Helsinkiläinen Velvert julkaisee eponyymin esimmäisen kokopitkän albuminsa marraskuun lopussa. Albumia on kypsytelty Harjun nuorisotalon studiolla jo vuodesta 2009 Juha Kapiaisen äänittämänä ja nyt on tullut aika päästää tämä teos maailmalle. Albumin julkaisee Secret Entertainment CD:nä ja digitaalisena kansainvälisesti jaeltuna

Musiikillista estetiikkaansa Velvert ammentaa saarivaltion pop/rock -maailmasta ja etenkin sen 90-luvun ilmentymistä. Bändin vaikutteita edustaa yhtyeet kuten Primal Scream/Jens Lekman/Boo Radleys/Oasis/Verve/Radio Dept./Håkan Hellström/Come Inside/New Order/Silverbullit

Albumin julkaisukeikka järjestetään 27.11.2013 Club Libertessä (Kolmas Linja 34 Hki)

Kuuntele kappale ”Out of Town”:
 

sininen ulko

http://velvertin.blogspot.fi/

Velvert:
Jussi Laamo (kitara, laulu),
V-P Kuosmanen (kitara),
Antti Weiland (basso),
Jari Vireaho (rummut).

Julkaisut:
Velvert (2013)
Sebastian’s Garden EP (2011)
Lonely Face EP (2008)
Kaleidoscope EP (2005)