Jimmy Wasted – Kohtuukäyttäjän päiväkirja 31.1.2014

PROMO_pieni

”Ote kohtuukäyttäjän päiväkirjasta:
Yksi annos elämää on liian vähän
Toinen vie rajan yli, jättää ruumiin tähän”

Jimmy Wastedin debyyttialbumi Kohtuukäyttäjän Päiväkirja louhii tarinoita vapauden kaipuusta, arjesta pakenemisesta ja elämän kohtuukäyttämisestä. Matalasta H-vireestä veivattu musiikki on samaan aikaan raskasta ja groovaavaa. Maailman Pehmein Päivä -kappaleesta lainattu lause kuvaa hyvin koko Jimmy Wastedia

”Minähän en häpeä yhtään
Että voinkin voida näin helvetin hyvin
Vaikka kaikki käsiin räjähtää
Ei asiat voisi olla paremmin”

Jyväskyläläinen bändi on perustettu matkalla jalokahvista jaloviinaan alkuvuodesta 2011. Ensimmäisen kahden vuoden aikana Jimmyt julkaisi pari tunnustelevaa demoa ja keikkaili ympäri kotimannerta. Alkutunnusteluiden jälkeen, uusi vaihde silmässä, vaihtoi bändi pari jäsentä uusiin ja keskittyi levyn tekemiseen. Vuonna 2013 Jimmy Wasted solmi julkaisusopimuksen Jyväskyläläisen Secret Entertainmentin kanssa. Debyyttialbumin julkaisun jälkeen Jimmy panostaa keikkailuun ja uuden materiaalin luomiseen.

Kohtuukäyttäjän Päiväkirja julkaistaan 31.1.2014.