Sprague Dawleyn debyytti ulkona tänään!

Sprague_Dawley300pix

Sprague Dawley on vuonna 2008 perustettu, grungeen nojaavaa rockia veivaava porukka, jonka ulosannista voi löytää myös sekä pop- että hard rock -vivahteita. Yhtyeen debyyttialbumista päästään nauttimaan tammikuun 17. päivä 2014 ja se julkaistaan kotimaisen Secret Entertainmentin kautta.

Redefine Me on albumi, jolla niin raskaat poljennot kuin hilpeät rallitkin saavat aisaparikseen mieleenpainuvia melodioita. Sävellystyöstä albumilla on pääosin vastannut laulaja-kitaristi Janne Nurmi. Kappaleiden sovitukset ovat koko retkueen käsialaa. Sprague Dawleyn musiikki kumpuaa tekijöidensä sydämistä – kaupalliset taivoitteet ovat yhtyeelle toissijaisia.

Redefine Men kappaleet käsittelee laajan tunteiden skaalan. Aiheina ovat mm. epäilys, heikko itsetunto ja tietysti jossain määrin viha. Sprague Dawley haluaakin nyt antaa saamansa takaisin sekä yhtyeenä että erillisinä henkilöinä. Mikä olisikaan hienompaa, kuin että joku kuuntelijoista pystyisi samaistumaan Sprague Dawleyn kappaleisiin saaden siitä itselleen suuren voimavaran.

Redefine Me

1. Intro
2. End Up
3. Every Time
4. Come Clean
5. This Can’t Take Me Far
6. Addiction
7. C-Section
8. Most Wanted
9. When You Lie
10. Another Failure
11. The Lady in Red

Sprague Dawley:

Rami Kettunen – rummut ja lyömäsoittimet

Tommi Lempää – basso, koskettimet

Janne Nurmi – laulu, kitarat & koskettimet

Sprague Dawley Facebookissa:

https://www.facebook.com/pages/Sprague-Dawley/473123302747437?fref=ts

Tilaa CD:
http://www.inverse.fi/shop/catalog/product_info.php?products_id=365

Kuuntele Spotifyssä: